Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Suport Ce este League Of Legends? la data de Mar Mai 08, 2018 3:44 pm


League of Legends (sau Liga Legendelor) este un joc video online de tip Multiplayer online battle arena (MOBA) , dezvoltat și comercializat de către Riot Games pentru Microsoft Windows și MAC OS. În 2012 Forbes a numit League of Legends ca "cel mai jucat joc pe calculator din America de Nord și Europa din punct de vedere al orelor petrecute în joc." În Ianuarie 2014 peste 67 de milioane de persoane au jucat League of Legends, 27 de milioane într-o singură zi, și 7.5 milioane de jucători au fost conectați în același timp.

Jucătorii de League of Legends, au numele de "invocatori" controlând un singur caracter (numit campion), au abilități unice și alături de echipa lor trebuie să distrugă nexus-ul echipei adverse. Fiecare joc de League of Legends este unic, toți campionii încep destul de slabi, progresând în timp, acumulând aur ,experiență si dezvoltand abilitati (puteri magice) în timpul jocului.

League of Legends a generat o comunitate competitivă activă care este în continuă creștere. În Europa și în America de Nord, Riot Games organiează League of Legends Championship Series, care constă în întrecerea a 8 echipe profesioniste de pe fiecare continent. Competiții regionale asemănătoare există în: China, Coreea, Taiwan și Asia de Sud Est. Aceste compleții regionale au apogeul la anualul Campionat Mondial de League of Legends, care în 2013 a avut un premiu de 1 milion de dolari și a atras peste 32 de milioane de vizitatori online.

Prima și cea mai populară hartă dintre Câmpiile Dreptății ("Fields of Justice"), Riftul invocatorului ("Summoner's Rift") este considerată etalonul competiției din League of Legends. Acțiunea se împarte de obicei în faze distincte, începând cu dueluri între adversarii de pe culoare și culminând cu lupte de echipă de dimensiuni legendare. Riftul Invocatorului este simetric pe diagonală și are trei culoare către baza inamică. Fiecare culoar este apărat de trei turnuri și un inhibitor, în timp ce nexusul este apărat de doua turnuri.

Exista 6 tipuri de roluri prin care poti juca League of Legends : Asasin , Tintas , Luptator , Mag , Suport si Tanc.
Fiind peste o sută de campioni în League of Legends - fiecare cu o suită aparte de abilități speciale, cu aspecte și cu povești unice. Poate că te intimidează numărul acestora, dar nu te teme – urmând sfaturile si tutorialul jocului , vei putea să-ți alegi campionul care îți va permite să joci așa cum îți place ție!

Vezi profilul utilizatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum